Gratis Printable – Lente To Do lijstje

Freebies
gratis printable kaart van bordeaux dog puppy via mindbodylife.nl en artikel over dieren en autisme

Ik wil af en toe een gratis printable op mijn site gaan zetten. Dit keer wil ik het begin van de lente vieren. En dat doe ik met een To Do lijstje met een lente-thema!

 

Ik ben echt een lijstjes mens. Voornamelijk omdat ik nogal chaotisch en vergeetachtig kan zijn. En juist omdat ik erg hou van ordelijk en gestructureerd maak ik lijstjes.

 

Voor de lijstjes die over het grote geheel gaan gebruik ik Wunderlist en Evernote. En ook voor mijn boodschappenlijstje zou ik niet weten wat ik zonder Wunderlist zou moeten. Als er iets op is in huis dan zet ik dat meteen in mijn Boodschappen-Wunderlist, en die lijst deel ik met mijn man, zodat we beide kunnen zien welke boodschappen er gedaan moeten worden. Echt heel handig!

 

Maar voor de onmiddellijke taken-lijstjes gebruik ik nog altijd papier. Een papiertje kan ik in het zicht leggen zodat ik het niet vergeet en het kost geen moeite om er even op te kijken of er iets bij te zetten.

 

Op mijn werk gebruik ik elke dag wel een To Do lijstje. Ik noteer wat ik nog moet doen zodat ik niks kan vergeten. En dan vink ik gedurende de dag af wat ik gedaan heb. Ook Vink ik aan wat prioriteit heeft. Vaak doe ik dit alles op een vodje papier. En dáár wil ik nu verandering in gaan brengen. Vandaar dat ik dit Lente To Do lijstje heb gemaakt.

 

Ik heb op het Lente To Do lijstje vakjes gemaakt voor wat prioriteit heeft en voor wat gedaan is. Zodat het erg overzichtelijk blijft. Wanneer je download staan er twee velletjes op één A4-tje zodat je dit makkelijk zelf uit kunt printen, je kunt het natuurlijk ook bij een copyshop laten doen. Om het Lente To Do lijstje te downloaden kun je hier klikken of op de afbeelding.

 

Ik ga de Lente To Do lijstjes meteen in gebruik nemen, jij ook?

Lente To Do lijstje gratis printable via mindbodylife.nl

 

Deze printable is gratis voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik.
Je mag de printable dus niet (door)verkopen of aanbieden als zelf gemaakt.
Als je de link naar de printable post wil delen vind ik dat heel leuk! Dan wel graag de link naar de printable blogpost delen en niet de directe download link.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariëlle
  09/04/2016 at 09:14

  Ik ben verslaafd geraakt aan Etsy dus ik heb al een heleboel printable dingen voorbij zien komen daar, echt super leuk!

  • Reply
   Jara
   09/04/2016 at 10:33

   Ja, ik wil me ook eens in etsy gaan verdiepen! 🙂

  Leave a Reply